20% rabatt på utvalda däckfabrikat / Hjulinställning 500:- (ord.pris 750:-) vid köp av nya Sommardäck
Servar de vanligaste förekommande bilmärkena
Köp nya Sommardäck hos Richardsbilservice I Gamleby hamn ligger Richards Bilservice Köp nya Sommardäck hos Richardsbilservice Vi säljer däck av kända märken och gratis förvaring MECAs Assistansservice – för dig och din bil Fri lånebil i samband med service Köp nya Sommardäck hos Richardsbilservice
MECA totalleverantör för verkstäder

Om RichardsBilservice bilexpert

Richard-Spengler I nästan 30 år har jag, Rickard Spengler, varit i bilbranchen och är bilexpert. Med placering i Gamleby hamn är vi lätta att hitta. Vi är medlemmar i Meca, skandinaviens snabbast växande totalleverantör för bilverkstäder, och vi genomgår minst två utbildningar per år för att uppgraderas inom nya tekniker och produkter. Detta ger dig som kund service av högsta kvalitet! Hos oss har också möjligheten att dela upp din betalning räntefritt.

Richards Bilservice är känt för sina väl utförda felsökningar och självdiagnoser. Med det absolut senaste inom verkstadsutrustning är felen snabbt åtgärdade. Richards Bilservice servar även bilar med nybilsgaranti. Hos oss kan du även få dina besiktnings 2:or släckta och du behöver inte åka tillbaka för en återbesiktning.

Nissan experter

Vi är också specialister på att reparera och serva Nissan. Som ägare till en Nissan av märket King Cab årsmodell 2002-2006 har du all anledning att vara vaksam. Dessa modeller är utrustade med ett undermåligt vevstakslager (Läs mer om detta) vilket kan resultera i ett mycket kostsamt motorhaveri. Kontakta oss för mer information.

ÖVRIGA TJÄNSTER

Företaget är ackrediterat för att reparera och sköta om din AC-anläggning, vilket ger dig som kund en trygghet eftersom det blir ordentligt och riktigt gjort. Vi säljer däck av välkända märken och som kund har du även gratis däckförvaring i vårat däckhotell hela året!
Vi utför blästring av bromsok. Kontakta oss för information och priser.
Vi erbjuder även kompletta 4-hjulsinställningar.
Reservdelar från Meca. Läs mer om våra reservdelar .
Vi erbjuder er som företagare ett komplett företagspaket med service, underhåll och däck. Kontakta oss för mer information och pris.
RichardsBilservice på FaceBook